Loading...

Despre Atco & Violet Passion

Peste 20+ anii de experiență in lumea DC++

Din 2004 încercăm să oferim o platformă de conecta utilizatori de oriunde și ați face prieteni, poți să împărtășești ideile datorită chatului și poți să împărtășești fișierele. ATCO & -Violet Passion - are originea in Timișoara. Hubul a fost înființat de către Cristi (si Loredana ) în 2004, pe atunci se numea Violet Passion, fan după echipa de fotbal Poli Timișoara, echipa și steagul find mov. În anul 2006 Cristi nu a mai putut ține hubul, Zack venind în ajutor, a fost hostat de el o perioadă, în anii următorii hubul a fost pe Server dedicat. În 2011 a fost închis din lipsă de timp al operatorilor. În Mai 2020, hubul a fost redeschis, și toate adresele sunt active, hubul find preluat și rulat de către Timișoreanul.

Uptime

85%

Utilizatori

90%

dchub://atco-hub.no-ip.biz:1411

Notă! Important:

Pentru a vorbi pe chat trebuie să fiți înregistrat, pentru a vă înregistra, intrați pe privat la un operator de al nostru, cum ar fi Timișoreanul, admin, Zack sau trimite-ți un mail cu un numele și parola dorită la:

admin@atco.ro

Detali Tehnice:

Hubul Atco & Violet Passion, a fost preluat și redeschis de către Timișoreanul în Mai 2020, el find rulat pe verlihub, un software foarte stabil, sistemul de operare find Linux la fel foarte stabil, mai exact Ubuntu. Momentam hubul find rulat din Spania, obiectivul este de al menține cât mai mult activ/online pentru utilizatori. Hubul are la dispoziție 2 conexiuni la internet, Digi și PTV, două calculatoare identice, fiecare calculator este conectat la un provedor de internet. Procesor Intel 4 core, 16GB ram, și SSD.

Reguli pentru useri:


1. Nu se admite limbajul indecent(înjurături, jigniri etc).
2. Nu șhăruiți programe și jocuri instalate sau care conțin virusi.
3. Nu scrieți cu litere mari [CAPS] în fereastra principală de chat.
4. Nu limitați viteza de download și nu faceți fake share.
5. Nu deconectați userii care downloadeaza sau încearcă să downloadeze ceva de la voi.
6. Nu faceți reclamă la alte huburi.
7. Nu faceți flood sau spam pe hub.
8. Raportați operatorilor problemele și posibilele încălcări ale regulilor din partea altor useri.
9. Raportați ownerilor abuzurile survenite din partea operatorilor pe main (kick-uri, ban-uri sau limitari nemeritate).
10. Folosiți un nick decent.

Reguli pentru operatori:

1. Să ajute toți useri dacă aceștia o cer.
2. Să nu abuzeze de funcția folosind kick-ul, ban-ul sau altă forma de limitare a userilor fară un motiv bine întemeiat.
3. Să foloseasca un limbaj decent indiferent de situație.
4. Să specifice motivul kickului sau al banului.

IMPORTANT !!!

Intrând pe acest HUB vă asumați întreaga responsabilitate pentru SHARE-ul și acțiunile voastre! Administratorii HUB-ului nu pot fi facuți răspunzatori pentru share-ul sau acțiunile userilor.

IMPORTANT pt. userii acțiunea ANTI GRAMOFON a se pune un Director, în ,share un fișier cu urmatorul conținut !!

ATENTIE! NU POTI INTRA pe calculatorul meu ca sa vezi sau sa downloadezi fisiere daca faci parte din orice agentie guvernamentala sau de investigatii, din orice structura sau grup Anti-Piraterie, Politie,
Parchet, ORDA, BSA, orice companie producatoare/distribuitoare de filme sau jocuri, ISP, sau esti angajatul unei asemenea companii sau structuri.
Daca intri pe computerul meu ca sa vezi sau sa downloadezi fisiere si nu esti de acord cu termenii de mai sus, INCALCI Art. 27 (Inviolabilitatea domiciliului), Art. 28 (Secretul corespondentei), Art. 30
(Libertatea de exprimare), Art. 31 (Dreptul la informatie), Art. 33 (Accesul la cultura) din Constitutia Romaniei, INCALCI Art.19 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului si INCALCI Directiva 95/46/EC a Parlamentului si Consiliului European.

Daca imi INCALCI aceste drepturi, actiunea ta este ilegala atat in Romania cat si in Uniunea Europeana, si am sa te dau in judecata pe tine ca angajat si institutia din care faci parte, si am sa cer daune de
10.000.000 de Euro. Asa ca daca nu ai ce face cu banii sau vrei sa muncesti pentru mine tot restul vietii tale, fii curajos si incalca-mi drepturile.”

Puteti downloada mesajul gata aranjat ca sa fie primul lucru vizibil din share in sectiunea Download.

In continuare va dau textele de lege care au stat la baza acestui avertisment, ca sa vedeti si voi ce drepturi aveti ca cetateni ai Romaniei, si cate cate lucruri care s-au scris in presa Politia nu le poate face legal.

Inviolabilitatea domiciliului - Art.27 - Constitutia Romaniei

(1) Domiciliul si resedinta sunt inviolabile. Nimeni nu poate patrunde sau ramâne în domiciliul ori în resedinta unei persoane fara învoirea acesteia.

(2) De la prevederile alineatului (1) se poate deroga prin lege pentru urmatoarele situatii:
a) executarea unui mandat de arestare sau a unei hotarâri judecatoresti;
b) înlaturarea unei primejdii privind viata, integritatea fizica sau bunurile unei persoane;
c) apararea securitatii nationale sau a ordinii publice;
d) prevenirea raspândirii unei epidemii.

(3) Perchezitia se dispune de judecator si se efectueaza în conditiile si în formele prevazute de lege.

(4) Perchezitiile în timpul noptii sunt interzise, în afara de cazul infractiunilor flagrante.

Pe Internet, un spatiu virtual, nu unul fizic, domiciliul unei persoane poate fi asimilat calculatorului. Sau, printr-o alta interpretare a legii putem spune ca atata timp cat calculatorul se afla in domiciliul personal, intrarea in calculator inseamna si violarea de domiciliu.

Singura modalitate Legala a Politiei de a intra pe calculatorul personal si a face “perchezitie” printre bunuri (fisiere) este cu mandat de la Judecator, “în conditiile si în formele prevazute de lege” adica dupa identificarea persoanei din spatele IP-ului, ceea ce este foarte greu, daca nu imposibil. Si spun asta pentru ca daca ti-ar intra in calculator ar incalca Constitutia iar probele stranse ar fi nule de drept, iar un judecator nu poate da un mandat pentru un nick name ca [RO][b]

Iar conform aliniatului 4, share-ul se poate face legal fara urmari penale IN TIMPUL NOPTII !!!

Secretul corespondentei - Art.28 - Constitutia Romaniei

Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri postale, al convorbirilor telefonice si al celorlalte mijloace legale de comunicare (DC++ este un mijloc legal de comunicare) este inviolabil.


Libertatea de exprimare - Art.30 - Constitutia Romaniei
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Dreptul la informatie - Art.31 - Constitutia Romaniei
(1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informatie de interes public nu poate fi îngradit.

Accesul la cultura - Art.33 - Constitutia Romaniei
(2) Libertatea persoanei de a-si dezvolta spiritualitatea si de a accede la valorile culturii nationale si universale nu poate fi îngradita.

Declaratia universala a drepturilor omului

Articolul 19
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspândi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

Directive 95/46/EC of the European Parliament and of the Council on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data - OJ L 281, 23.11.1995; Bull.
10-1995, point 1.3.51

The European Union’s Directive on the Protection of Personal Data came into force on October 25, 1998.

It restricts the information that may be gathered about individuals in EU member states and forbids the export of personal data from EU member states to any third party nations which lack “an adequate level of protection. Under the Directive, Member States are required to impose minimum standards with respect to the processing of personal data on the Internet.

The Directive requires that
(a) personal data may be processed only with the consent of the individual;
(b) individuals be informed as to the intended purposes of such processing;
(c) information not be processed in a way incompatible with such purposes;
(d) individuals be given access to and ability to correct personal data and right to block
processing of such data; and
(e) individuals have a right to judicial remedies and compensation with respect to violations of their privacy rights.
In addition, certain types of data — relating to a person’s race or ethnicity, political, religious or philosophical beliefs, trade-union membership, and health or sex life — are accorded additional protections.

The European Union views data privacy as a fundamental right that is best protected by legislation and federal policing.”

Roadmap

Hubul Atco&Violet Passion

Echipa noastră

Membrii Echipei noastre

Cristi si Loredana
CEO & Founder
2004 - 2006
Zack
CEO
2006 - Actual
Timișoreanul
CEO