Loading...

Dacă ați vizitat la noi înainte, veți observa ceva un pic diferit. Am actualizat în cele din urmă site-ul nostru!

Tot ce ați îndrăgit la vechiul site va continua să existe aici, fapt pe care va deveni aspectul cheie al experienței tale petrecute aici... Mulțumim utilizatorilor cei vechii, cât și cei noi!

Citește mai mult dchub://atco-hub.no-ip.biz:1411

Despre Atco & Violet Passion

Peste 20 anii de experiență în lumea DC++

Din 2004 încercăm să oferim utilizatorilor o platformă de a împărtăși fișiere, poți caută, și poți să împărtășești ideile datorită chatului.

Uptime

85%

Utilizatori

90%

Utilizatori satisfăcuți

95%

Despre Hub! dchub://atco-hub.no-ip.biz:1411

20

Ani de experiență

10

Operatori

300

Utilizatori conectați

3

Proiectele noastre

Hub-ul nostru

Atco & Violet Passion Hub

Căutare

Căutare avansată, poți căuta fișiere, documente, tipuri de fișiere, etc.

Download & Upload

Conținut avansat dar și descărcare și încărcare de înaltă viteză!

Uptime

Hubul Atco & Violet Passion este deschis 24h din 24h, 365 de zile.

Chat

Poți conversa cu alți utilizatori prin intermediul chatului și poți trimite mesaj privat.

Worldwide

Hubul este deschis pentru toți, te poți conectat la hub din orice țară și din orice rețea!

Conținut

Hubul Atco & Violet Passion are toate tipurile de conținut, audio, video, programe.

Roadmap

Hubul Atco&Violet Passion

Atco & Violet Passion Hub pe Android!

Poți să te conectezi la hubul nostru de pe telefonul tău mobil oriunde ai fi, dacă ai Android tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația SharikDC și să o instalezi, pui adresa noastră de hub: dchub://atco-hub.no-ip.biz:1411 și gata. Notă! Aplicația nu este gratis, costă 1,29€ !

Interfață foarte prietenoasă și ușor de utilizat.

SharikDC este disponibil doar pe telefoane cu Android, nu este disponibil pe iPhone sau pe alte sisteme de operare. Poți fi conectat tot timpul la hubul nostru Atco & Violet Passion de pe telefon.

Mod întunecat, mai ușor pentru ochii tăi.

Mod de zi.

Poți să chătuiești pe chatul principal.

Poți să trimiți și să primești mesaje private.

Poți să vezi lista și să descarci fișiere.

Te poți conecta de oriunde ai fi, de pe orice rețea, wifi sau date mobile.

Testimonial

Ce spun clienți despre noi!

Echipa noastră

Membrii Echipei noastre

Cristi si Loredana
CEO & Founder
2004 - 2006
Zack
CEO
2006 - Actual
Timișoreanul
CEO
FAQs

Frequently Asked Questions

Desigur! Pagina noastră web este certificată SSL, ceea ce înseamnă că conexiunea dintre browserul dumneavoastră și această pagină este criptată și nu poate fi interceptată! Nu uitați că adresa trebuie să fie https, adică adresa noastră este: https://atco.ro

Da! Site-ul nostru este pe deplin compatibil cu orice telefon mobil, funcționează și se adaptează la orice sistem de operare, browser sau dimensiune de ecran. Poți intra de pe iPhone cu Safari si va arata perfect, indiferent de dimensiunea ecranului, poți intra și de pe tableta iPad. Și arată perfect pe Android, nu contează marca sau browserul sau dimensiunea ecranului.

Desigur! Puteți intra pe site-ul nostru de pe desktop, Windows, Linux și MacOS va arăta perfect cu orice browser, Mozilla Firefox, Chrome, Opera, Edge!

Dacă ați găsit o eroare, vă rugăm să raportați această eroare sau problemă! Sau dacă aveți orice altă întrebare sau sugestie, ne puteți scrie la adresa noastră de e-mail: admin@atco.ro .Mulțumim!

Adresa hub-ului nostru este: dchub://atco-hub.no-ip.biz:1411

Pentru a vă conecta la hub-ul nostrul, trebuie să aveți instalat software-ul dc++, vă recomandăm ApexDc++. Îl puteți descărca de aici și puteți vedea manualul sau videoclipul cum să îl instalați și să îl configurați: Click aici

Pentru a descărca și a încărca și pentru a putea căuta trebuie să fie conectabil, adică în setările Dc++, la conexiune trebuie să îl setați la activ sau Direct Connect, sau la Pasiv. Pentru a vedea cum se configurează și mai multe setări: Click aici

Pentru a intra în contact cu echipa Atco-Violet Passion, tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți un e-mail aici: admin@atco.ro sau ne puteți contacta pe hub la unul dintre operatorii noștri, precum admin: Timișoreanul, zack sau Timi pe privat, și vă vom raspunde în cel mai scurt timp!